Foredrag

Jeg turnerer med tre forskellige foredrag om Brasilien og skræddersyr gerne en kombi efter behov.

Et foredrag varer 45-90 minutter og koster fra 4.000,00 kr. plus transport, hvis I bor langt væk (ex. moms). Jeg benytter mig af fotos, film og lyd og medbringer eget fremvisningsudstyr om nødvendigt.

BRASILIEN BAG KLICHEERNE

Den glade sambadanser og barfodede fodboldspiller på stranden hører til myten om Brasilien. Landet har i de seneste 30 år bevæget sig fra lukket, eksotisk, tilbagestående diktatur i retning af at indfrie potentialet som ‘o país do futuro’ – fremtidens land. Bliv klogere på det enorme, fabelagtige og mangfoldige land politisk, økonomisk og kulturelt, kort sagt: Brasilien anno 2017.

BRASILIEN – OG DANSK VIRKSOMHED

Udenlandske investeringer og virksomheder fra hele verden er i de seneste 20 år flokkedes til Brasilien. Økonomien buldrer derudad (med bump) og er nu verdens 6. største med masser af uudnyttet potentiale. Den brasilianske virksomheds- og konkurrencekultur er væsensforskellig fra den danske. Hvordan undgår man faldgruberne? Hvordan lykkes man? Hvordan forbereder den danske virksomhed sine ansatte til den brasilianske virkelighed.

EVENTYR OG FØLELSER

Brasilianerne er emotionelle, smukke, sensuelle og som oftest smittende glade. Landet er enormt og dramatisk og byder på storbyer, uudforsket natur og indianerfolk, der aldrig har set ’den hvide mand’. Kom med på en rejse i billeder og lyd til det storslåede land og dets kultur.