Bøger

img_0259

Det usynlige folk (Lindhardt og Ringhof, 2017):
Det usynlige folk – Sceneteknik på Det Kongelige Teater. I anledning af Sceneteknisk Forenings 100-års jubilæum.

 

img_0261

Build Your Dream (2017):
96 sider i hard back og femfarve-tryk for entreprenør Bozel. Det ultimative visitkort.

 

img_0260

Den fede faste (Gads Forlag, 2017):
Den fede faste – din smutvej til sundhed i anden udgave, andet oplag.

 

Den fede faste TRYK

Den fede faste (Gads Forlag, 2014):
Den fede faste – din smutvej til sundhed har jeg skrevet med Martin Mogensen, som er body-sds behandler og indehaver af Kropsinstituttet. Bogen præsenterer dig for en udrensningskur, som fremmer dit velvære og udseende på flere områder. Nu i 2. oplag. Læs mere og køb den her

 

Brasilien_6__Large_(1)

Turen går til Brasilien (Politiken, 2011):
Den nye version om Brasilien fra Politikens kendte serie af rejsehåndbøger. Bogen anviser læseren de hotteste steder fra São Paulo og Rio de Janeiro til magiske byer og storslået natur inde i landet. Med bidrag af Christian Martinez. Læs mere og køb den her

 

images

Værnet – den danske SS-læge i Buchenwald (Gyldendal, 2003):
En fortælling om, hvordan en jysk bondedreng endte som højtstående videnskabsmand for nazisterne og foretog eksperimenter på fanger i kz-lejren Buchenwald. Siden flygtede han til Argentina. Skrevet med Hans Davidsen-Nielsen, Niels-Birger Danielsen og Niels Høiby. Udsolgt fra forlaget.

1241405-1

Sneen falder blidt over Middelalderen (Jyllands-Postens Forlag, 2000):
En rejseberetning om det lukkede kongerige Lo i Tibet skrevet med Jan Lund. Bogen er et sammendrag af artikler fra en 32-dages vandretur gennem Himalaya, der udkom dagligt i Jyllands-Posten. Udsolgt fra forlaget.

 

IMG_2808

500 dage verden rundt 1. del (Jyllands-Postens Forlag, 1999)
Udvalg af JP Explorer-artikler bragt i Jyllands-Posten under den legendariske 500-dages køretur verden rundt forud for årtusindskiftet. Jeg deltog i 92 af dagene som styrmand på ekspeditionen gennem Latinamerika. Udsolgt fra forlaget.